Hoe word ik klant van Yuso ?

Om klant te worden bij Yuso dient u de volgende stappen te doorlopen:
  1. aanvragen van een offerte. Dit kan u doen via de volgende pagina: http://www.yuso.be/request-quote-nl.html
  2. Indien u akkoord bent met het offertevoorstel kunnen wij een contract opmaken. Hiervoor dient u de volgende pagina in te vullen: http://www.yuso.be/request-contract-nl.html
  3. Dezelfde dag nog ontvangt u een contractvoorstel per mail die u dient te tekenen en ons vervolgens een ingescande versie terug te bezorgen.
  4. Wij "switchen" uw installatie naar ons portfolio op de startdatum van het contract en bevestigen per mail dat we uw succesvol hebben kunnen "onboarden".
  5. Ten laatste 10 dagen na het einde van een maand ontvangt u per mail het maandelijks overzicht van uw injectiecontract bij Yuso.  De betaling van de injectievergoeding word binnen de 30 dagen naar het opgegeven rekeningnummer gestort.