Om de Garanties van Oorsprong te matchen met de juiste aansluiting die deze heeft overgedragen, maakt Yuso gebruik van de het identificatienummer (VREG-ID) van uw PV-installatie. Zonder het juiste identificatienummer is het niet mogelijk om de Garanties van Oorsprong te matchen en bijgevolg te vergoeden. Volgende 3 stappen leggen uit hoe u aan het juiste identificatienummer kan vinden op het portaal van de VREG.

Stap 1: Log in op de VREG certificatendatabank en kies aanmelden namens onderneming.
Stap 2: Navigeer naar Portefeuille en klik op de drop-down bij Installatie.

In deze lijst vindt u de VREG-ID van u installatie, beginnende met PVZG....... of G.......

Stap 3: stuur dit identificatienummer door naar support@yuso.be, met de vermelding om het VREG-ID nummer up te daten.

De volgende maand zullen uw Garanties van oorsprong automatisch verrekend worden in de self-bill.